Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Shepherd´s pie fyllning

  • Morötter, grovrivna 450.0 g
  • Aubergine, riven 900.0 g
  • Champinjoner, rivna 450.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 160.0 g
  • Lök, tärnad 300.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 50.0 g
  • NoMince, vegofärs 1x2 kg 1.2 kg
  • Vatten 1.0 l
  • Vinäger, balsam 60.0 g
  • Salt 25.0 g
  • Oregano, torkad 6.0 g

Potatismos

Till servering

  • Sallad
  1. Shepherd´s pie fyllning

    • Riv morot, svamp och aubergine grovt.
    • Rosta i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin på stekbord eller rosta i ugn vid 200 grader i 10 minuter.
    • Sautera löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin och tillsätt tomatpuré, fräs ytterligare någon minut. Tillsätt fryst No Mince och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt Knorr Professional Vitlök Kryddpuré, rostade grönsaker, Knorr Tomatino, vatten, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong, salt och balsamvinäger. Sjud under lock i ca 15 minuter, ta av locket och låt såsen koka in som till en bolognaise.
    • Smaksätt med oregano, salt och peppar.
    • Lägg såsen i ett GN bleck.
  2. Potatismos

    • Blanda kallt vatten och olja.
    • Tillsätt Knorr Cold Base Potatismos, salt och Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong under omrörning och vänd i den rivna osten.
  3. Före servering

    • Bred moset över färsen. Baka av i combiugn i 180 grader vid 70% ånga i 25-30 minuter.
  4. Till servering

    • Servera gärna rätten tillsammans med en sallad.