Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tonfisk

  • Sushiris kokt, varmt 1.5 kg
  • Tonfisk och marinad
  • Tonfisk färsk 1.0 kg
  • Soja, japansk 100.0 ml
  • Olja, sesam rostad 3.0 msk
  • Chili, röd finhackad 1.0 msk
  • Limejuice 2.0 msk

Vid servering

  • Avokado mogen 4.0 st
  • Gurka 1.0 st
  • Groddar valfria 200.0 g
  • Salladslök 20.0 stk
  • Sesamfrön, rostade 4.0 msk
  • Koriander, färsk (cilantro) 60.0 g
  • Valfritt
  • Srirachasås 4.0 msk
  1. Tonfisk

    • Skär tonfisken i ca 1cm tjocka skivor. Lägg i frys ca 1 timme. 
    • Rör ihop en marinad till fisken på soja, sesamolja, chili, limejuice och ingefärspasta. 
    • Ta ut fisken och skär i kuber. Vänd upp den med marinaden och låt stå 30-60 minuter.
  2. Vid servering

    • Dela och gröp ur avokadon. 
    • Skär i tunna skivor. 
    • Skala, dela och kärna ur gurkan. Skär i 5mm tjocka skivor. 
    • Skiva salladslöken tunt. 
    • Fördela riset i 10st tallrikar. 
    • Toppa med fisk, grönsaker, rostade sesamfrön och koriander. 
    • Servera gärna en god Srirachamajo till.