Poke Bowl med sotad tonfisk & avokado | Unilever Food Solutions

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tonfisk

Vid servering

  1. Tonfisk

    • Skär tonfisken i ca 1cm tjocka skivor. Lägg i frys ca 1 timme. 
    • Rör ihop en marinad till fisken på soja, sesamolja, chili, limejuice och ingefärspasta. 
    • Ta ut fisken och skär i kuber. Vänd upp den med marinaden och låt stå 30-60 minuter.
  2. Vid servering

    • Dela och gröp ur avokadon. 
    • Skär i tunna skivor. 
    • Skala, dela och kärna ur gurkan. Skär i 5mm tjocka skivor. 
    • Skiva salladslöken tunt. 
    • Fördela riset i 10st tallrikar. 
    • Toppa med fisk, grönsaker, rostade sesamfrön och koriander. 
    • Servera gärna en god Srirachamajo till.