Ingredienser
Sauterad grönkål
-
Bacon, tärnad 250.0 g
-
Rödlök, tärnad 200.0 g
-
Grönkål, strimlad 1.0 kg
-
Vatten 750.0 ml
-
Salt 3.0 g
-
Svartpeppar, malen
-
Chiliflakes
Förberedelser
-
Sauterad grönkål
- Värm Milda Såsbas i en stor gryta på medelhög värme. Tillsätt bacontärningarna och stek tills de är spröda. Lägg i löken och stek tills den blir mjuk, cirka 5 minuter. Tillsätt Knorr Professional Kryddpuré Vitlök och stek ytterligare 1 minut. Tillsätt grönkålen och sautera.
- Värm vattnet i en gryta och tillsätt Knorr Hönsbuljong. Häll buljongen över kålblandningen och smaka av med salt, peppar och chili flakes. Sänk värmen och låt rätten sjuda under lock i 30 minuter, eller tills kålen är mjuk.