Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

Vid servering

  • Blomkål 700.0 g
  • Rapsolja
  • Spiskummin malen 1.0 tsk
  • Kanel malen 1.0 tsk
  • Paprika, rökt pulver 1.0 tsk
  • Salt
  • Vattenkrasse, en sak
  1. Gör så här

    • Skär ner blomkålen i mindre bitar. Hacka löken och skiva vitlöken tunt.
    • Fräs på allt i matolja utan att det får färg. Fyll på med vatten och hönsbuljong.
    • Låt koka i ca 20 minuter. Tillsätt misopasta och grädde. Låt koka ca 5 minuter.
    • Mixa soppan slät och smaka upp med salt, peppar och vinäger.
  2. Vid servering

    • Råstek blomkålsbuketterna i oljan. Blanda kryddorna och pudra över blomkålen. Stek ytterligare i en minut. Smaka av blomkålen med lite salt.
    • Servera soppan med den kryddstekta blomkålen och vattenkrasse.