Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till ratatouille

  • Olja, oliv 50.0 g
  • Zucchini, courgette 150.0 g
  • Paprika, grön strimlad 75.0 g
  • Paprika, gul strimlad 75.0 g
  • Paprika, röd tärnad 50.0 g
  • Champinjoner, färska 150.0 g
  • Morot, riven 150.0 g
  • Lök, röd 100.0 g
  • Oliver, Kalamata kärnfria 50.0 g
  • Getost 200.0 g
  1. Till ratatouille

    • Skär grönsakerna grovt och fräs dem i olivolja.
    • Tillsätt Knorr Professional Vitlökspuré och rosmarin.
    • Blanda ned Knorr Tomatino och Knorr Grönsaksfond och krydda med svartpeppar.
    • Lägg grönsakerna i en ugnsform och strö över getost. Gratinera i het ugn tills ytan har fått en vacker färg.