Enkel grönkålspesto | Unilever Food Solutions

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör peston

  • Grönkål 500.0 g
  • Ost, västerbotten riven 100.0 g
  • Melonkärnor, rostade 90.0 g
  • Vitlök, hackad 5.0 g
  • Olja, oliv 100.0 ml
  • Rapsolja 100.0 ml
  • Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  • Citron, juice färskpressad 10.0 g
  • Salt, havs 10.0 g
  • Svartpeppar, malen

Inför servering

  • Smör 20.0 g
  • Salt och peppar
  1. Gör peston

    • Dela kålen i mindre bitar och blanchera den lätt mör i saltat vatten.
    • Mixa kål, ost, vitlök och melonkärnor och tillsätt oljan efterhand.
    • Tillsätt Knorr Svampfond och justera smaken med citron, salt och peppar.
  2. Inför servering

    • Bryn svampen i smör och smaksätt med salt och peppar.
    • Servera peston som ett vegetarisk spread på bröd, topping till pizza eller till pasta och toppa med nystekt svamp.