Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Mandelcrumbel

  • Mandelmjöl 50.0 g
  • Kokos, riven 50.0 g
  • Vetemjöl 50.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Smör 75.0 g

Mixa frappuccinon

  • Äpplejuice 7.5 dl
  • Äpple, utan kärnhus med skal 500.0 g
  • Gräddalternativ, växtbaserat 5.0 dl
  • Lönnsirap 0.5 dl
  • Vaniljsocker 3.0 msk
  • Kanel malen 5.0 tsk
  • Is, krossad 1.0 kg
  • Till servering
  • Gräddalternativ, växtbaserat och vispad 200.0 ml
  • CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1,2 kg UTGÅTT (ersätts av F18256)
  • Mandelcrumbel
  1. Mandelcrumbel

    • Sätt ugnen på 160 grader.
    • Blanda samtliga ingredienser till en smulig massa, häll upp på plåt.
    • Baka av i ugn i 15 minuter. Ta ut och låt svalna. Förvara tort.
  2. Mixa frappuccinon

    • Lägg samtliga ingredienser i en mixer och mixa till fluffig milkshakekonsistens.
    • Häll i upp i ett högt glas, toppa med visp, cruble och Carte Dór Karamellsås.