Ingredienser
Mandelcrumbel
-
Mandelmjöl 50.0 g
-
Kokos, riven 50.0 g
-
Vetemjöl 50.0 g
-
Salt 2.0 g
-
MELBA Mat- och Bakmargarin 80% 10 x 1 kg 75.0 g
Mixa frappuccinon
-
Äpplejuice 7.5 dl
-
Äpple, utan kärnhus med skal 500.0 g
-
Lönnsirap 0.5 dl
-
Vaniljsocker 3.0 msk
-
Kanel malen 5.0 tsk
-
Is, krossad 1.0 kg
Förberedelser
-
Mandelcrumbel
- Sätt ugnen på 160 grader.
- Blanda samtliga ingredienser till en smulig massa, häll upp på plåt.
- Baka av i ugn i 15 minuter. Ta ut och låt svalna. Förvara tort.
-
Mixa frappuccinon
- Lägg samtliga ingredienser i en mixer och mixa till fluffig milkshakekonsistens.
- Häll i upp i ett högt glas, toppa med vispad Flora Professional Visp, cruble och Carte Dór Karamellsås.