Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Lime & kokos brûlée

  • Limezest 5.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 600.0 ml
  • CARTE D'OR Crème Brûlée 1 x 1,08 kg 130.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 600.0 ml

Vid servering

  • Socker, rör 50.0 g
  1. Lime & kokos brûlée

    • Koka upp kokosmjölk,Rama Visp 31% och lime zest vid moderat värme. Ställ åt sidan och låt gräddmjölken dra i 30 minuter.
    • Blanda CARTE DÒR Crème Brûlée, torrvara med en del av kokosmjölken, tillsätt därefter den resterande kokosmjölken i en gryta. Sjud vid moderat värme i 2 minuter under omrörning.
    • Portionera CARTE DÒR Crème Brûlée i formar och låt dem stelna i kylen.
  2. Vid servering

    • Ta desserterna ur kylen ca 30 minuter före servering. Strö rörsocker över desserterna och karamellisera dem med en gasolbrännare. Serveras omgående!