Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kyckling med ostsås

  • Matvete 500.0 g
  • okokt
  • Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 1 x 5kg 40.0 g
  • Kycklingkött, strimlat 1.3 kg
  • Milda Professional Matfett, Mjölkfritt 4 x 2,5 kg 40.0 g
  • Knorr Kryddpasta Bouquet all'Italiana 2 x 0,34 kg 60.0 g
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Blekselleri, tärnad 100.0 g
  • Paprika, röd tärnad 316.0 g
  • Blomkål, i buketter 600.0 g

Till såsen

  • Garde d´Or Ostcrème 1 x 3,5 kg 500.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.0 l
  1. Kyckling med ostsås

    • Koka matvete med buljong och vatten tills det nästan är klart.
    • Häll av, kyl ner och ställ åt sidan.
    • Blanda kyckling och selleri med örtpuré och matfett.
    • Bryn kyckling och selleri. Blanda med blomkål, paprika och matvete.
    • Häll ner i ett bleck.
  2. Till såsen

    • Blanda Rama Professional Mat 15% och Garde d´Or Ostcrème. Slå såsen över blecket med kycklingen.
    • Baka av i 175°C i ca 30-35 minuter eller tills kycklingen är klar.