Ingredienser
Kyckling med ostsås
-
Matveteokokt 500.0 g
-
Kycklingkött, strimlat 1.3 kg
-
Blekselleri, tärnad 100.0 g
-
Paprika, röd tärnad 316.0 g
-
Blomkål, i buketter 600.0 g
Till såsen
-
Rama Professional Ostcrème 1 x 3,5 kg 500.0 g
Förberedelser
-
Kyckling med ostsås
- Koka matvete med buljong och vatten tills det nästan är klart.
- Häll av, kyl ner och ställ åt sidan.
- Blanda kyckling och selleri med örtpuré och matfett.
- Bryn kyckling och selleri. Blanda med blomkål, paprika och matvete.
- Häll ner i ett bleck.
-
Till såsen
- Blanda Rama Mat 15% och Garde d´Or Ostcrème. Slå såsen över blecket med kycklingen.
- Baka av i 175°C i ca 30-35 minuter eller tills kycklingen är klar.