Menu
+

Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip

  • Blomkål, i buketter 1.0 kg
  • Salt
  • Kikärtsmjöl 300.0 g
  • Vatten 450.0 g
  • Lök, gul 56.0 g
  • Finhackad
  • Persilja, hackad 30.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Olja, tryffel 10.0 g
  • Vit Eller Svart
  • Tryffel 20.0 g
  • Olja Till Fritering
  1. Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip

    • Koka blomkålsbuketterna i saltat vatten i 1 minut. Låt svalna på papper.
    • Rör ihop kikärtsmjöl, vatten, lök och persilja. Doppa blomkålen i frityrsmeten och fritera gyllenbrun i ca 160 °C.
    • Rör ihop HELLMANN’S Vegan med tryffelolja och hackad tryffel och servera!
Produkter
Recept
Favoriter
Meny