Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip

  • Blomkål, i buketter 1.0 kg
  • salt
  • Kikärtsmjöl 300.0 g
  • Vatten 450.0 g
  • Lök, gul 56.0 g
  • finhackad
  • Persilja, hackad 30.0 g
  • Salt 10.0 g
  • HELLMANN'S Vegansk majonnäs, 6 x 270 g 3.0 dl
  • Olja, tryffel 10.0 g
  • vit eller svart
  • Tryffel 20.0 g
  • Olja till fritering
  1. Kikärtsfriterad blomkål med tryffeldip

    • Koka blomkålsbuketterna i saltat vatten i 1 minut. Låt svalna på papper.
    • Rör ihop kikärtsmjöl, vatten, lök och persilja. Doppa blomkålen i frityrsmeten och fritera gyllenbrun i ca 160 °C.
    • Rör ihop HELLMANN’S Vegan med tryffelolja och hackad tryffel och servera!