Menu

I början av förra seklet öppnade Richard Hellmann en delikatessbutik i New York och började sälja en egen majonnäs. Hans fru hade gjort receptet och Hellmann knöt en blå rosett runt burken. Över 100 år senare är rosetten kvar, men antalet produkter har vuxit betänkligt. Vill du veta mer om respektive produkt? Klicka på länkarna nedan så lovar vi att dela med oss av alla smaskiga detaljer!

HELLMANN’S Real Majonnäs

HELLMANN’S Real passar i de flesta rätter och sammanhang, blir inte rinnig och är lika god naturell som smaksatt med dina favoritkryddor. Denna fylliga och krämiga majonnäs är perfekt till burgare och mackor, samt såser och sallader.

HELLMANN’S Vegan

HELLMANN’S Vegan är vår 100 % växtbaserade tolkning av vår egen älskade majonnäs som självklart bär den klassiska smaken av HELLMANN’S. Använd på mackan, pizzan och burgaren eller som dipp och dressing.

HELLMANN’S Professional Majonnäs

HELLMANN’S Professional är värmestabil på stekbordet och i ugnen, tål bra med syra och är ett stabilt val när du vill utveckla dina signaturdippar och -såser i restaurangköket. En len majonnäs för tuffa förutsättningar, helt enkelt!

Med smak av HELLMANN’S

Med smak av HELLMANN’S

Burgare, pizzor, gyros och sallader

Ladda ner
Med smak av HELLMANN’S

Med smak av HELLMANN’S

Dippsåser, buddha bowl, shawarma och Fish cakes

Ladda ner

Den här sidan publicerades i maj 2024.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny