+

Grillade grönsaker

Mangovinaigrette

Avokadomajonnäs

Fylla pitabröd

  • Bröd, pita 1 kg
  • Ruccola sallad 50 g
  • Mynta, blad 30 g
  1. Grillade grönsaker

    • Skiva zucchinin och auberginen. Salta lätt och låt vila en stund.
    • Torka av ytorna på grönsakerna, smörj in dem lätt med Milda Flytande Margarin och
    • grilla.
    • Tillaga vid behov i ugn i 180 grader i 10 minuter.
    • Smaksätt med peppar.
    • Skär minitomaterna i halvor, strimla rödlöken och smaksätt med salt och peppar.
  2. Mangovinaigrette

    • Blanda ihop mangopuré, HELLMANN’S Passion Fruit Vinaigrette och Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré.
    • Sätt i en spritsflaska och förvara kallt.
  3. Avokadomajonnäs

    • Blanda avokadoköttet och citronsaften i ett högt kärl.
    • Kör med stavmixer tills det blir jämnt och tillsätt HELLMANN'S Majonnäs.
    • Smaksätt med salt och peppar.
    • Sätt i en spritspåse och förvara kallt.
  4. Fylla pitabröd

    • Värm pitabröden och fyll dem genom att varva grönsaker, mangovinaigrette, avokadomajonnäs och örtsallad.
+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text