Menu

Ingredienser

+

Tonkatsusås

Grönsakerna

Vid servering


Gör en snabb japansk burgare med saftigt mört kycklingbröst eller kycklinglårfilé i frasig panko, med spröda grönsaker, HELLMANN´S Real, tonkatsusås och rostat briochebröd. Gott och enkelt!

...

Förberedelser

  1. Tonkatsusås

    • Blanda alla ingredienser i en kastrull, koka upp och låt såsen sjuda tills sockret har löst sig. Låt svalna.
  2. Grönsakerna

    • Blanda grönsakerna och krydda med salt, peppar och Maille Vitvinsvinäger.
  3. Vid servering

    • Dela igenomkycklingbröstensåatt du harståhelafilér, täck dem med plastfilm och bankademplatta.
    • Blanda vitlökspulver, cayennepeppar och Knorr Asiatisk Kycklingbuljong.
    • Blanda HELLMANN`S Real med vatten och tillsättkryddblandningen. Vänd kycklingköttet i majonnäsen och täck det med panko, fritera sedan tills kycklingenfått fin färg och ärfrasig.
    • Rosta burgarbröden och krydda grönsakerna med salt, peppar och vinäger.
    • Vid servering; bred HELLMANN`SReal majonnäs på burgarbrödets under del, tillsätt den strimladekålsalladen och därefterfriteradkyckling. Toppa med majonnäs, tonkatsusås och burgarbrödets överdel. Servera omgående.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny