Menu

Ingredienser

+

Tonkatsusås

Grönsakerna

Vid servering


Gör en snabb japansk burgare med saftigt mört kycklingbröst eller kycklinglårfilé i frasig panko, med spröda grönsaker, HELLMANN´S Real, tonkatsusås och rostat briochebröd. Gott och enkelt!

...

Förberedelser

  1. Tonkatsusås

    • Blanda alla ingredienser i en kastrull, koka upp och låt såsen sjuda tills sockret har löst sig. Låt svalna.
  2. Grönsakerna

    • Blanda grönsakerna och krydda med salt, peppar och Maille Vitvinsvinäger.
  3. Vid servering

    • Dela igenom kycklingbrösten så att du har två helafilér, täck dem med plastfilm och banka dem platta.
    • Blanda vitlökspulver, cayennepeppar och Knorr Asiatisk Kycklingbuljong.
    • Blanda HELLMANN`S Real med vatten och tillsätt kryddblandningen. Vänd kycklingköttet i majonnäsen och täck det med panko, fritera sedan tills kycklingen fått fin färg och är frasig.
    • Rosta burgarbröden och krydda grönsakerna med salt, peppar och vinäger.
    • Vid servering; bred HELLMANN`S Real majonnäs på burgarbrödets under del, tillsätt den strimlade kålsalladen och därefter friterad kyckling. Toppa med majonnäs, tonkatsusås och burgarbrödets överdel. Servera omgående.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny