Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bagutterna

  • Bröd, baguette 15 cm 5.0 st

Marinad till köttet

  • Fläskkarré, strimlad tillagad 700.0 g
  • HELLMANN'S Sesame Soy Vinaigrette, 6 x 1L 120.0 ml
  • Limejuice 10.0 g
  • Vårlök, skivad 20.0 g

Srirachamajonnäs

  • Srirachasås 10.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 400.0 g

Fyllning

  • Sallad, isberg strimlad 500.0 g
  • Chili, picklad 30.0 g
  • Lök, rostad 50.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 35.0 g
  1. Bagutterna

    • Skär baguetterna i 10 lika stora delar.
  2. Marinad till köttet

    • Blanda samman HELLMANN´S Sesame soy Vinaigrette med lime och salladslök, och vänd ner köttet.
  3. Srirachamajonnäs

    • Blanda samman srirachasåsen med HELLMANN´S REALmajonnäs. Smaka av noga, så att du får den hetta du önskar.
  4. Fyllning

    • Dela baguette-bitarna och pensla majonnäsen på både över- och underdel. Lägg på isbergssallad, picklad chili, rostad lök och koriander. Fyll med köttet.
  5. Tips!

    • Så här kan du tillaga fläskkarrén: Skär karrén i 4 cms bitar, krydda med salt och stek på båda sidorna. Baka klart i ugnen på 125° grader till innertemperatur 63°.