+

Bagutterna

  • Bröd, baguette 15 cm 5 st

Marinad till köttet

Srirachamajonnäs

Fyllning

  • Sallad, isberg strimlad 500 g
  • Chili, picklad 30 g
  • Lök, rostad 50 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 35 g
  1. Bagutterna

    • Skär baguetterna i 10 lika stora delar.

  2. Marinad till köttet

    • Blanda samman HELLMANN´S Sesame soy Vinaigrette med lime och salladslök, och vänd ner köttet.

  3. Srirachamajonnäs

    • Blanda samman srirachasåsen med HELLMANN´S REALmajonnäs. Smaka av noga, så att du får den hetta du önskar.
  4. Fyllning

    • Dela baguette-bitarna och pensla majonnäsen på både över- och underdel. Lägg på isbergssallad, picklad chili, rostad lök och koriander. Fyll med köttet.

  5. Tips!

    • Så här kan du tillaga fläskkarrén: Skär karrén i 4 cms bitar, krydda med salt och stek på båda sidorna. Baka klart i ugnen på 125° grader till innertemperatur 63°.
+