Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Piggvar, bitar á 100g 10.0 stk
  • Vatten 1.0 l
  • Salt 70.0 g
  • Kantareller, rensade 500.0 g
  • Schalottenlök, banan finhackad 1.0 stk
  • Rapsolja 2.0 msk
  • Misopasta 1.0 msk
  • Soja, japansk 1.0 msk
  • Smör, normalsaltat 200.0 g
  • Citronsaft
  • Nymald svartpeppar
  • Pak choi 500.0 g
  • Rapsolja 2.0 msk
  • Salt
  • Peppar
  • Kycklingskin 150.0 g
  • Korianderfrön, hela mortlad 1.0 tsk
  • Fänkålsfrö mortlade
  • Svartpeppar hel mortlade
  • Salt grovmalet

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Börja med att rosta kycklingskinnen genom att lägga ut dem på en plåt, strö över kryddorna och rosta i ugn på 175*C tills de blir krispiga (ca 60 minuter). Förvara torrt.
    • Blanda vatten och salt till en rimlag. Lägg ner fisken och låt den ligga i ca 1 timme. 
    • Stek kantareller och lök i matoljan. När svampen slutat släppa vätska och fått fin färg - slå på Knorr Professional KYCKLINGFOND och reducera ner tills ca 4 dl återstår. Tillsätt misopasta och soja och låt koka i ytterligare i 5 minuter. Rör ner smör och citronsaft. Smaka av med svartpeppar.
    • Ta upp fisken ur rimlagen. Torka av och ånga i ugn tills den har 50*C i innertemperatur.
    • Vänd upp din pak choi med oljan. Stek hastigt i stekpanna på hög temperatur.
    • Servera fisken med kantareller, pak choi och bitar av det krispiga kycklingskinnet.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny