Spicy ”Egg roll” med kyckling
Spicy "egg roll" serverad med grönsaker och kim chi är en väldigt vanlig rätt i den växande street food trenden i Sydkoreas städer.
Ingredienser
Spicy ”Egg roll” med kyckling
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Spicy ”Egg roll” med kyckling
Kycklingkött, strimlat
/g
500.0 g
0%
Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
20.0 g
0%

Ägg, färska
/kg
1.5 kg
0%
MAIZENA Tapioca 1 x 5 kg
/g
5.0 g
0%
Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
50.0 g
0%

Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
40.0 g
0%

Broccoli
/g
300.0 g
0%
Vårlök, skivad
/g
250.0 g
0%
Gräslök
/g
100.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Spicy ”Egg roll” med kyckling
-
Kycklingkött, strimlat 500.0 g
-
Ägg, färska 1.5 kg
-
MAIZENA Tapioca 1 x 5 kg 5.0 g
-
Broccoli 300.0 g
-
Vårlök, skivad 250.0 g
-
Gräslök 100.0 g
Förberedelser
-
Spicy ”Egg roll” med kyckling
- Stek kycklingen hårt tillsammans med broccolin i en stor stekpanna.
- Blanda ägg, Knorr Kycklingfond, koncentrerad, ingefärspuré, vårlök och vitlök. Tillsätt MAIZENA Tapioka utrörd i lite vatten.
- Häll äggsmeten över köttet och broccolin och grädda i ugn tills den är genomstekt. Ta ut och låt svalna.
- Skär i breda strimlor och fritera dem snabbt i varm olja.
- Servera med hackad gräslök, rostade sesamfrön och lite sesamolja.