Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Ugnspannkakan

  • Vatten 1.5 l
  • Kikärtsmjöl 330.0 g
  • Ägg 10.0 stk
  • Salt 15.0 g
  • Grädde, vegetabilisk 300.0 ml

Brässerad kål

Till servering

  • Lingon, rårörda 100.0 g
  1. Ugnspannkakan

    • Vispa ihop vatten, visp, Knorr Umami, ägg, salt, MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och kikärtsmjöl till en jämn smet. Slå smeten i ett smort GN bläck. Bakas i ugn vid 205 grader i 25 minuter.
  2. Brässerad kål

    • Strimla och fräs kålen i matfett i 5 minuter.
    • Tillsätt vatten och salt. Koka upp och sjud kålen tills vatten kokat in, ca 15 minuter.
    • Smaksätt med Knorr Kryddpasta Timjan och färskmalen svartpeppar.
  3. Till servering

    • Servera ugnspannkakan tillsammans med brässerad kål och rårörda lingon.