Menu

Ingredienser

+

Ugnspannkakan

Brässerad kål

Till servering

  • Lingon, rårörda 100.0 g

Förberedelser

  1. Ugnspannkakan

    • Vispa ihop vatten, visp, Knorr Umami, ägg, salt, MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och kikärtsmjöl till en jämn smet. Slå smeten i ett smort GN bläck. Bakas i ugn vid 205 grader i 25 minuter.
  2. Brässerad kål

    • Strimla och fräs kålen i matfett i 5 minuter.
    • Tillsätt vatten och salt. Koka upp och sjud kålen tills vatten kokat in, ca 15 minuter.
    • Smaksätt med Knorr Kryddpasta Timjan och färskmalen svartpeppar.
  3. Till servering

    • Servera ugnspannkakan tillsammans med brässerad kål och rårörda lingon.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny