Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Grönsaker

  • Salt 5.0 g
  • Potatis, skalad 500.0 g
  • Lök, skivad 250.0 g
  • Blomkål 500.0 g
  • Zucchini, courgette 250.0 g

Sås

  • Vatten 5.0 dl
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 25.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 12.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 400.0 g
  • Kanel hel 5.0 g
  • Spiskummin malen 5.0 g
  • Kardemumma malen 2.0 g
  • Gurkmeja 2.0 g
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 100.0 g
  • Aprikoser, torkade 70.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 150.0 g
  1. Grönsaker

    • Skär potatisen i rejäla klyftor. Blanda i Milda Flytande Margarin och salt. Stek potatisen i varmluftsugn i 180 grader tills den är nästan mjuk. Tillsätt den strimlade löken och stek potatisen och löken tills de är mjuka.
    • Skär blomkålen och zucchinin i lagom stora klyftor. Rör grönsakerna i Milda Flytande Margarin och smaksätt med lite salt. Tillaga grönsakerna i ugnen i 180 grader i cirka 10 minuter.
  2. Sås

    • Fräs de torra kryddorna i ett par minuter i Milda Flytande Margarin. Tillsätt de övriga ingredienserna och låt sjuda i 5 minuter.
    • Blanda MAIZENA Snowflake i en liten skvätt vatten och blanda i den kokande vätskan. Låt koka i ett par minuter och häll den varma såsen över de rostade grönsakerna. Du kan laga såsen dagen innan och värma så mycket som går åt.
    • Dekorera med färsk koriander eller persilja. Servera grytan med Knorr Fraiche och couscous eller kokt ris.