Menu

Ingredienser

+

Kålsallad

Yakinikusås

  • Soja, japansk 1.0 dl
  • Mirin, risvin 3.0 msk
  • Socker 2.0 msk
  • Ingefära, färsk riven el. Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2.0 msk
  • Vitlöksklyfta, finriven 1.0 stk
  • Olja, sesam rostad 2.0 tsk

Inför servering:

  • Ris, jasmin 5.0 dl
  • NoBeef slices, vegobiff strimlor 1 x 6 kg (6 x 1 kg) FRYSVARA 1.0 kg
  • Rapsolja 3.0 msk
  • Salladslök, tunt skivade 3.0 stk
  • Sesamfrön, rostade 35.0 g

Förberedelser

  1. Kålsallad

    • Blanda samman alla ingredienser till kålsalladens dressing. Vänd i kålen och låt stå kylt i en timma.
  2. Yakinikusås

    • Koka ihop ingredienserna till Yakinikusåsen (ca 2 minuter). Ställ åt sidan.
  3. Inför servering:

    • Koka riset enligt anvisningarna.
    • Stek The Vegetarian Butcher NoBeef Slices hastigt i matoljan. Slå på yakinikusåsen och låt den koka in i en minut.
    • Lägg riset och kålsalladen i tallriken och spara plats åt NoBeef slices.
    • Addera NoBeef Slices och toppa med salladslök samt rostade sesamfrön.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny