Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tabbouleh med smak av fänkål

  • Couscous, kokt 500.0 g
  • Fänkål, färsk 200.0 g
  • Lök, röd 56.0 g
  • finhackad
  • bladpersilja, grovt hackad 20.0 g
  • Mynta, blad 19.0 g
  • Gurka, tärnad 200.0 g
  • Tomat, tärnad 150.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Citron, juice färskpressad 100.0 ml
  • Fänkål, hela frön 10.0 g
  • rostade
  • Salt 10.0 g
  1. Tabbouleh med smak av fänkål

    • Börja med att skiva fänkålen tunt på mandolin eller skärmaskin. Lägg i isvatten så den blir krispig.
    • Blanda couscous, grönsaker, vitlök och örter. Tillsätt HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och de rostade fänkålsfröna. Smaka av med salt.
    • Låt fänkålen torka av på papper. Toppa med fänkålen.