Tabbouleh med smak av fänkål
Denna matiga och smakrika sallad passar utmärk att göra dagen innan. Tänk då på att vänta med den tunt skivade fänkålen. Servera den goda salladen med exempelvis lammfärsspett och en neutral yoghurt eller gräddfil.

Ingredienser
Tabbouleh med smak av fänkål
-
Couscous, kokt 500.0 g
-
Fänkål, färsk 200.0 g
-
Lök, röd 56.0 g
-
Finhackad
-
bladpersilja, grovt hackad 20.0 g
-
Mynta, blad 19.0 g
-
Gurka, tärnad 200.0 g
-
Tomat, tärnad 150.0 g
-
Citron, juice färskpressad 100.0 ml
-
Fänkål, hela frön 10.0 g
-
Rostade
-
Salt 10.0 g
Förberedelser
-
Tabbouleh med smak av fänkål
- Börja med att skiva fänkålen tunt på mandolin eller skärmaskin. Lägg i isvatten så den blir krispig.
- Blanda couscous, grönsaker, vitlök och örter. Tillsätt HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och de rostade fänkålsfröna. Smaka av med salt.
- Låt fänkålen torka av på papper. Toppa med fänkålen.