Ingredienser
Tabbouleh med smak av fänkål
-
Couscous, kokt 500.0 g
-
Fänkål, färsk 200.0 g
-
Lök, röd 56.0 g
-
finhackad
-
bladpersilja, grovt hackad 20.0 g
-
Mynta, blad 19.0 g
-
Gurka, tärnad 200.0 g
-
Tomat, tärnad 150.0 g
-
Citron, juice färskpressad 100.0 ml
-
Fänkål, hela frön 10.0 g
-
rostade
-
Salt 10.0 g
Förberedelser
-
Tabbouleh med smak av fänkål
- Börja med att skiva fänkålen tunt på mandolin eller skärmaskin. Lägg i isvatten så den blir krispig.
- Blanda couscous, grönsaker, vitlök och örter. Tillsätt HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och de rostade fänkålsfröna. Smaka av med salt.
- Låt fänkålen torka av på papper. Toppa med fänkålen.