Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Korvsnurra ca 500g 500.0 g
  • Rödkål 1.0 kg
  • Salt 20.0 g
  • Glögg 2.0 dl
  • Ingefära grovt riven 10.0 g
  • Lagerblad 2.0 st
  • Äpple (Aroma), strimlat 1.0 stk
  1. Gör så här

    • Skiva rödkålen tunt på skärmaskin eller med vass kniv. Vänd upp med salt och låt stå i kyl över natten.
    • Skölj av med kallt vatten.
    • Koka upp glögg med ingefära, vinäger och lagerblad. Reducera tills 2/3 återstår. Vänd i kålen och koka under lock ca 20 minuter. Rör om någon gång.
    • Stek korven och servera med rödkålen och MAILLE Grovkornig senap.