Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Koka couscous

  • Vatten 500.0 ml
  • Knorr Hönsbuljong, pasta 1 x 5 kg 15.0 g
  • Couscous 500.0 g

Avslutningsvis

  • Rödlök, tärnad 120.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 5.0 g
  • Persilja, hackad 100.0 g
  • Mynta, blad 125.0 g
  • Svartpeppar, malen
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 200.0 ml
  1. Koka couscous

    • Koka upp vattnet med Knorr Hönsbuljong och häll det över couscousen. Låt stå i 5 minuter.
  2. Avslutningsvis

    • Rör ner lök, Knorr Professional Kryddpuré Vitlök, Knorr Umami, peppar, persilja och mynta i Hellmann’s Citrus Vinaigrette och vänd ner i couscousen.