Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sås

  • Bacon, tärnad 200.0 g
  • Lök, tärnad 300.0 g
  • Paprika, grön tärnad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 80.0 g
  • Vatten 3.0 dl
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 30.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1.5 kg
  • Salt 10.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 3.0 g
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Timjan, torkad 15.0 g

Kyckling

  • Kyckling, lårfilé 1.5 kg
  • Vetemjöl 200.0 g
  • Mandel, flagad 100.0 g
  • Russin 100.0 g
  • Persilja, hackad 25.0 g
  1. Sås

    • Stek baconet krispigt i en stor gryta. Lyft upp baconet ur fettet med en hålslev.
    • Stek lök, paprika och Knorr Professional Vitlök kryddpuré i baconfettet tills att löken och grönsakerna är mjuka men inte fått färg.
    • Tillsätt vatten och Knorr Kycklingfond och koka upp.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, kryddor och kryddpuréer samt hälften av saltet och låt såsen småkoka i cirka 10 minuter.
  2. Kyckling

    • Vänd kycklingbitarna i vetemjölet blandat med resten av saltet och bryn dem i en gryta med Milda Flytande Margarin.
    • Lägg den brynta kycklingen i såsen och ställ in i ugnen i cirka 180 graders värme i 45 minuter.
    • Servera rätten på en bädd av nykokt ris och strö över mandel, russin och persilja.