Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Macaroni & cheese

  • Vetemjöl 60.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 15.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 625.0 ml
  • Ost, Cheddar lagrad riven 215.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 10.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Cayennepeppar 1.0 g
  • Makaroner 280.0 g

Gratinering

  • Panko, ströbröd 125.0 g
  • Ost, Cheddar lagrad riven 90.0 g
  • Paprikapulver 2.0 g
  • Smör, osaltat 15.0 g
  1. Macaroni & cheese

    • Koka makaronerna enligt förpackningens anvisningar.
    • Häll Milda Flytande Margarin i en gryta och rör i mjölet och låt redningen puttra på låg, jämn värme i cirka 1 minut.
    • Vispa långsamt in Knorr Mat 15 %. Koka upp under konstant omrörning tills massan är jämn och trögflytande. Tillsätt därefter Knorr Umami.
    • Ta grytan av värmen och tillsätt ost, senap, salt och cayennepeppar och rör ihop till en slät massa.
    • Blanda stuvningen med makaronerna och häll massan i en eldfast form med cirka 20 cm diameter.
  2. Gratinering

    • Blanda panko med ost och paprikapulver.
    • Fördela blandningen över makaronerna och klicka på små smörtärningar här och där.
    • Gratinera i förvärmd ugn (190 g) i cirka 20 minuter, tills rätten är gyllenbrun och bubblar.