Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Poke Bowl

  • Quinoa, kokt 1000.0 g
  • Gurka, tärnad 250.0 g
  • Rödlök, skivad 100.0 g
  • Koriander, färsk hackad 30.0 g
  • Lax, kallrökt 400.0 g
  • Räkor, tiger 20.0 st
  • Ägg 1.0 stk
  • Ströbröd 50.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml 35.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 15.0 g
  • limejuice 6.0 tsk
  • Olja, oliv 30.0 ml
  • Avokado 4.0 st
  • Chili, röd
  1. Poke Bowl

    • Mixa den kokta quinoan med Miso Umami, grönsaksfond, limesaft och olivolja.

    • Tillsätt avokado, gurka, rödlök, koriander, vårlök och färsk chili.

    • Vänd räkorna i ägg och ströbröd och stek dem gyllene.

    • Servera salladen i en skål toppad med den rökta laxen och de spröda räkorna. Garnera gärna med färsk citron och extra örtkryddor.