Poke Bowl
En måltidssallad kombinerad med fisk och skaldjur i en form som är väldigt trendig för tillfället. En måltidssallad bestående av näringsrika kolhydrater, kombinerat med alla möjliga slags smaker och vällagade proteiner. Nyckeln är näring och smak, smak, smak!

Ingredienser
Poke Bowl
-
Quinoa, kokt 1000.0 g
-
Gurka, tärnad 250.0 g
-
Rödlök, skivad 100.0 g
-
Koriander, färsk hackad 30.0 g
-
Lax, kallrökt 400.0 g
-
Räkor, tiger 20.0 st
-
Ägg 1.0 stk
-
Ströbröd 50.0 g
-
Miso, vit 15.0 g
-
limejuice 6.0 tsk
-
Olja, oliv 30.0 ml
-
Avokado 4.0 st
-
Chili, röd
Förberedelser
-
Poke Bowl
-
Mixa den kokta quinoan med Knorr Grönsaksfond, miso, limesaft och olivolja.
-
Tillsätt avokado, gurka, rödlök, koriander, vårlök och färsk chili.
-
Vänd räkorna i ägg och ströbröd och stek dem gyllene.
-
Servera salladen i en skål toppad med den rökta laxen och de spröda räkorna. Garnera gärna med färsk citron och extra örtkryddor.
-