Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Sött och lite krispigt kycklingskinn gör att detta recept blir extra gott, de gröna oliverna och den saltade citronen tillför extra god smak och passar riktigt bra tillsammans med kycklingen.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Stöt pepparkornen grovt och blanda samman med Knorr Brynt Kycklingbuljong, citronjuice, MAILLE Grovkornig Senap, honung och riven vitlök. Blanda väl.
    • Lägg kycklingen i ett GN-bläck och häll ”marinaden utöver” se till att vända kycklingen där i. Marinera gärna över natten då blir denna rätt bäst, finns inte tiden så marinera minst en timma före ugns stekning. Krydda med lite salt och stek i ugn vid 200 grader i 45 minuter, vänd låren efter halva tiden ochså att de blir riktigt klistriga.
    • Dela citronerna och ta ut köttet. Skär skalet i fina bitar och blanda med oliver och fint hackad persilja. Servera kycklingen toppad med ovan.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny