Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Kolja, filé 1.8 kg
  • Mjölk 3.6 l
  • Salt 2.0 tsk
  • Lagerblad 4.0 st
  • Smör 240.0 g
  • Vetemjöl 240.0 g
  • Ost, riven 500.0 g
  • Morötter 400.0 g
  • Spenat 300.0 g
  1. Gör så här

    • Koka upp mjölk, MAILLE Vitvinsvinäger, Knorr Fiskbuljong och lagerblad, sjud i 2 minuter. Slå av värmen och låt mjölken dra i 5 minuter. Lyft ur lagerblad.
    • Smält smör och vispa ner mjölet. Tillsätt mjölken under vispning lite i taget, sjud såsen tjock ca 5 minuter. Tillsätt ost och smaka av med Knorr Timjan Kryddpuré, salt och peppar.
    • Varva sås, lasagne, sås, spenat, morötter, sås och fisk och upprepa.Avsluta med lasagne med ett lager av sås och ost.
    • Baka av i ugn vid 175 grader i 30 minuter.