Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till grytan

  • Lök, tärnad 350.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 60.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Nötkött, färs 400.0 g
  • Paprikapulver 30.0 g
  • Spiskummin malen 10.0 g
  • Lagerblad 4.0 st
  • Morot, riven 153.0 g
  • Durumvetemjöl 400.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 275.0 g
  • Surkål 160.0 g
  • Vatten 2.0 l
  • Salt 10.0 g
  • Knorr Köttbuljong lågsalt 3x1kg 32.0 g
  • Persilja, hackad 30.0 g
  • Nybakat bröd eller kokt potatis
  1. Till grytan

    • Sautera lök i matfett tills den börjar ta färg. Tillsätt riven morot, köttfärs och Knorr Professional Vitlökspure och fräs tills köttet är genomstekt.
    • Tillsätt paprika, spiskummin, lagerblad och sal. Rör om och tillsätt morot. Fräs ytterligare någon minut.
    • Tillsätt durumvete, Knorr Tomatino, surkål, vatten och Knorr Köttbuljong. Koka upp och sjud i ca 20 minuter. Justera med peppar och salt efter behov och toppa med persilja innan servering.