Ingredienser
Till grytan
-
Lök, tärnad 350.0 g
-
Nötkött, färs 400.0 g
-
Paprikapulver 30.0 g
-
Spiskummin malen 10.0 g
-
Lagerblad 4.0 st
-
Morot, riven 153.0 g
-
Durumvetemjöl 400.0 g
-
Surkål 160.0 g
-
Vatten 2.0 l
-
Salt 10.0 g
-
Persilja, hackad 30.0 g
-
Nybakat bröd eller kokt potatis
Förberedelser
-
Till grytan
- Sautera lök i matfett tills den börjar ta färg. Tillsätt riven morot, köttfärs och Knorr Professional Vitlökspure och fräs tills köttet är genomstekt.
- Tillsätt paprika, spiskummin, lagerblad och sal. Rör om och tillsätt morot. Fräs ytterligare någon minut.
- Tillsätt durumvete, Knorr Tomatino, surkål, vatten och Knorr Köttbuljong. Koka upp och sjud i ca 20 minuter. Justera med peppar och salt efter behov och toppa med persilja innan servering.