Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Svampmajonnäs på krutong med krasse

  • champinjon färsk 1.0 kg
  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 5.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 200.0 g
  • Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 15.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 5.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Krutonger 50.0 g
  • Krasse 30.0 g
  1. Svampmajonnäs på krutong med krasse

    • Stek champinjonerna i Milda Flytande Margarin och Knorr Professional Vitlök kryddpuré, låt svalna.
    • Mixa svampen grovt och blanda med HELLMANN’S Majonnäs, KNORR Svampfond, koncentrerad, och Knorr Kryddpasta Timjan, smaka av med salt om det behövs.
    • Klicka svampmajonnäsen på en krutong och toppa med krasse.