Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Fisk kroketter

  • Kolja, filé 1.0 kg
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 25.0 g
  • Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg 25.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 12.0 g
  • Ägg, färska 180.0 g
  • Vitpeppar, malen 1.0 g
  • Panko, ströbröd 250.0 g
  • Äggvita 100.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 60.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 10 lit 200.0 ml

Chilimajonnäs:

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 300.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L
  1. Fisk kroketter

    • Kör fisken i en matberedare med Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Ingefära och Knorr Kycklingfond till en grov färs.
    • Tillsätt Knorr Kryddpasta Vitlök, koriander, ägg, RamaVisp 31 % och vitpeppar. Fortsätt köra färsen tills den blir slät.
    • Forma kroketterna och vänd dem i äggvita och panko. Fritera i olja och servera rykande varma med färsk lime och chilimajonnäs.
  2. Chilimajonnäs:

    • Blanda HELLMANN`S REALMajonnäs, Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Rökt Chili och 10g Knorr Kycklingfond till en dipsås.
    • Majonnäsen kan göras dagen innan och förvaras svalt utan att den ändrar vare sig utseende eller smak.