Menu

Ingredienser

+

Jerk kyckling

Ris

  • Margarin, flytande 60.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Cajunkrydda 6.0 g
  • Timjan, torkad 2.0 g
  • Lagerblad 2.0 g
  • Ris 800.0 g
  • Bönor, bruna, kokta 800.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 800.0 ml
  • Vatten 800.0 ml

Förberedelser

  1. Jerk kyckling

    • Blanda Knorr Hönsbuljong med Jerk krydda, snitta kycklingen och gnid in den noga, låt dra minst en timma före tillredning.
    • Bryn kycklingen i ugn vid 225 grader i 5 minuter sänk temperaturen till 175 grader och stek kycklingen tills den är färdig.
  2. Ris

    • Skölj riset i omgångar och sätt ugnen på 175 grader.
    • Sautera löken i matfett i 5 minuter, tillsätt cajunkrydda, timjan, lagerblad, ris och bönor och färs ytterligare någon minut och lägger riset i GN bläck.
    • Koka upp vatten, kokosmjölk och Knorr Umami och peppar, slå vätskan över riset. Baka i kombi ugn vid 175 grader i 30-35 minuter till kycklingen är klar.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny