Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Picklad piri piri-gurka med koriander

  • Vatten 300.0 ml
  • Socker 180.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 100.0 ml
  • Piri piri 15.0 g
  • Gurka 842.0 g
  • Salt(1) 5.0 g
  • Rödlök, skivad 100.0 g
  • Koriander, färsk hackad 10.0 g
  1. Picklad piri piri-gurka med koriander

    • Koka upp vatten, ättikssprit och socker tillsammans med tillsammans med chilin. Ta av från värmen och och låt lagen svalna.
    • Vänd gurkan i saltet. Lägg en tyngd på gurkan och låt gurkan stå i press i 50 minuter.
    • Häll av vattnet från gurkan och pressa ut vätskan. Lägg gurk och rödlök i ättikslagen, låt alltsammans dra i minst två timmar. Tillsätt koriandern före servering