Menu

Ingredienser

+

Pastan

  • KNORR Ekologisk Penne, Fiberrik 1 x 3 kg 500.0 g

Till såsen

Inför servering

  • Tortilla chips 60.0 g

Förberedelser

  1. Pastan

    • Koka pastan al dente enligt instruktionen på förpackningen.
  2. Till såsen

    • Värm upp matfett och tillsätt MAIZENA Ekologisk majsstärkelse och rör om.
    • Tillsätt vatten och grädde under vispning, låt såsen reda.
    • Smaksätt med Knorr Kycklingfond, Knorr Umami, Jalapenio och WINBORGS Ättikssprit 12 %.
    • Tillsätt riven ost.

  3. Inför servering

    • Förvärm ugnen till 200 grader.
    • Smörj ett halv gastro. Vänd samman pastan med såsen och och lägg pastan i bläcket.
    • Strö lätt krossade tortilla chips över gratängen. Baka av i ugn 15 minuter.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny