Ingredienser
Pastan
-
KNORR Ekologisk Penne, Fiberrik 1 x 3 kg 500.0 g
Till såsen
-
Vatten 800.0 ml
-
Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 60.0 g
-
Ost, riven 300.0 g
-
Jalapeno, inlagd hackad 50.0 g
Inför servering
-
Tortilla chips 60.0 g
Förberedelser
-
Pastan
- Koka pastan al dente enligt instruktionen på förpackningen.
-
Till såsen
- Värm upp Milda Flytande Margarin och tillsätt MAIZENA Ekologisk majsstärkelse och rör om.
- Tillsätt vatten och Rama Professional Visp 31 % under vispning, låt såsen reda.
- Smaksätt med Knorr Kycklingfond, Knorr Umami, Jalapenio och WINBORGS Ättikssprit 12 %.
- Tillsätt riven ost.
-
Inför servering
- Förvärm ugnen till 200 grader.
- Smörj ett halv gastro. Vänd samman pastan med såsen och och lägg pastan i bläcket.
- Strö lätt krossade tortilla chips över gratängen. Baka av i ugn 15 minuter.