Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pastan

  • KNORR Ekologisk Penne, Fiberrik 1 x 3 kg 500.0 g

Till såsen

  • Vatten 800.0 ml
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 60.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 40.0 g
  • Ost, riven 300.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 10.0 g
  • Jalapeno, inlagd hackad 50.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 8.0 g
  • Knorr Kalvfond Ekologisk, koncentrerad 6x1l 30.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 400.0 ml

Inför servering

  • Tortilla chips 60.0 g
  1. Pastan

    • Koka pastan al dente enligt instruktionen på förpackningen.
  2. Till såsen

    • Värm upp Milda Flytande Margarin och tillsätt MAIZENA Ekologisk majsstärkelse och rör om.
    • Tillsätt vatten ochRama Visp 31 % under vispning, låt såsen reda.
    • Smaksätt med Knorr Ekologisk Kalvfond, Knorr Umami, Jalapenio och Winborgs Ättikssprit 12 %.
    • Tillsätt riven ost.

  3. Inför servering

    • Förvärm ugnen till 200 grader.
    • Smörj ett halv gastro. Vänd samman pastan med såsen och och lägg pastan i bläcket.
    • Strö lätt krossade tortilla chips över gratängen. Baka av i ugn 15 minuter.