Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Ugnsbakad sej i apelsinsås ala Brazil

  • Sej,filé 1.5 kg
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 45.0 g
  • Schalottenlök, skivad 200.0 g
  • Pimento, hackad 30.0 g
  • Chili, röd urkärnad hackad 20.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 45.0 g
  • Apelsin, zest 15.0 g
  • Apelsin, filé 40.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 500.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 500.0 g
  • Spenat 56.0 g
  • Persilja, hackad 30.0 g
  • Salt(1) 5.0 g
  • Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  1. Ugnsbakad sej i apelsinsås ala Brazil

    • Sätt på ugnen på 220 grader.
    • Mjukstek lök, Knorr PROFESSIONAL Vitlök, chili, pimiento och apelsin zest i MIlda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr Fiskfond och kokosmjölk och låt koka ihop i 3-5 min.
    • Slå 1/3 del av såsen i ett GN gastro så att såsen täcker botten, lägg fisken på såsen och täck fisken med spenat. Slå resterande sås över fisken. Bakas ugn i ca 25 min.
    • När fisken är klar garneras den med apelsin filerna och hackad persilja
    • Servera Apelsinfisken med ris.