Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pulled pork

  • Fläskkarré, utan ben 2 kg
  • Paprika krydda 20 g
  • Brun farin 20 g
  • Chiliblandning krydda 5 g
  • Spiskummin malen 5 g
  • Socker, rör 20 g
  • Svartpeppar, malen

Coleslaw

Mjuka bullar

  • Jäst, färsk 50 g
  • Mjölk, färsk 450 g
  • Vetemjöl 1 kg
  • Socker 90 g
  • Ägg, hela 110 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 110 g
  • Maltsirap 60 g

BBQ - vinaigrette

  1. Pulled pork

    • Alla ingredienserna blandas till rub:en, som gnids in ordentligt i nackfilén.
    • Tillaga köttet antingen som sous vide i ugn på 90 grader i 8–10 timmar eller ugnsbaka övertäckt på 150 grader i 4–5 timmar.

  2. Coleslaw

    • Blanda ingredienserna och ställ in salladen i kylen i ett dygn.
  3. Mjuka bullar

    • Blanda ingredienserna i en matberedare och kör degen tills den får en mjuk, elastisk konsistens.
    • Forma degen till bullar och låt dem jäsa under duk i 40 minuter.
    • Baka på 175 grader i 15–20 minuter.
  4. BBQ - vinaigrette

    • Blanda ingredienserna och koka upp dem snabbt, kyl och ställ in i kylskåpet.