Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pulled pork

  • Fläskkarré, utan ben 2.0 kg
  • Paprika krydda 20.0 g
  • Brun farin 20.0 g
  • Chiliblandning krydda 5.0 g
  • Spiskummin malen 5.0 g
  • Socker, rör 20.0 g
  • Svartpeppar, malen

Coleslaw

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 450.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 127.0 g
  • Honung 120.0 g
  • Citron, juice färskpressad 50.0 g
  • Vitkål, strimlad 400.0 g
  • Morötter, Julienne 3mm 200.0 g
  • Salt 25.0 g

Mjuka bullar

  • Jäst, färsk 50.0 g
  • Mjölk, färsk 450.0 g
  • Vetemjöl 1.0 kg
  • Socker 90.0 g
  • Ägg, hela 110.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 110.0 g
  • Maltsirap 60.0 g

BBQ - vinaigrette

  • WINBORGS Äppelcider vinäger 500.0 g
  • SLOTTS Ketchup Hink 1 x 5 kg 200.0 g
  • Worchestershiresås 15.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 7.0 g
  1. Pulled pork

    • Alla ingredienserna blandas till rub:en, som gnids in ordentligt i nackfilén.
    • Tillaga köttet antingen som sous vide i ugn på 90 grader i 8–10 timmar eller ugnsbaka övertäckt på 150 grader i 4–5 timmar.

  2. Coleslaw

    • Blanda ingredienserna och ställ in salladen i kylen i ett dygn.
  3. Mjuka bullar

    • Blanda ingredienserna i en matberedare och kör degen tills den får en mjuk, elastisk konsistens.
    • Forma degen till bullar och låt dem jäsa under duk i 40 minuter.
    • Baka på 175 grader i 15–20 minuter.
  4. BBQ - vinaigrette

    • Blanda ingredienserna och koka upp dem snabbt, kyl och ställ in i kylskåpet.