Menu

Nu har vi utökat vårt HELLMANN’S-sortiment med ytterligare en användbar och härligt krämig majonnäs! HELLMANN’S Professional är värmestabil på stekbordet och i ugnen, tål bra med syra och är ett stabilt val när du vill utveckla dina signaturdippar och -såser i restaurangköket. En len majonnäs för tuffa förutsättningar, helt enkelt!

Receptfoldrarna som får dig att glänsa!

Nu har våra kockar varit i farten igen och tagit fram massor av nya recept. Faktum är att de är så pass många att vi gjorde två foldrar, en som särskilt riktar sig till dig som jobbar på lunchrestaurang, och en som är mer fast food-inriktad. Med det sagt går det precis hur bra som helst att ladda ner båda! Smaklig spis!

Med smak av HELLMANN’S

Med smak av HELLMANN’S

Burgare, pizzor, gyros och sallader

Ladda ner
Med smak av HELLMANN’S

Med smak av HELLMANN’S

Dippsåser, buddha bowl, shawarma och Fish cakes

Ladda ner

HELLMANN’S Professional i ditt kök!

00:00

Smooth talking!

När passar en hemmagjord majonnäs bäst och vad tycker våra kockar om majonnäs i allmänhet och HELLMANN’S Professional i synnerhet?

Din guide till ett enklare majonnäsval!

Nu när du har ytterligare en HELLMANN’S att välja bland kan det kanske kännas svårt att veta när du ska använda det ena eller det andra i din matlagning.  För att underlätta för dig har vi tagit fram en majonnäsguide som sammanfattar skillnaderna på ett tydligt vis.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny