Gra Pao på The Vegetarian Butcher No Mince
Här en grön variant på Thailändsk basilika kyckling mer känd som Pad kra pao gai och är en av de mest populära och älskade street food rätterna i Thailand.

Ingredienser
Gra Pao på The Vegetarian Butcher No Mince
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
NoMince, vegofärs 1x2 kg FRYSVARA
/kg
10.0 kg
0%

Sojabönor och produkter därav: Ja
Mjölk inkl laktos och produkter därav: *
Vitlök, mixad eller riven
/kg
1.0 kg
0%
Lök, gul hackad
/kg
3.0 kg
0%
Chili, Thai eller små Birds Eye, hackade eller mixade
/stk
100.0 stk
0%
Thaibasilika, plockade från stjälken, grovt skuren
/g
750.0 g
0%
Rapsolja, till stekning
/l
1.5 l
0%
Fisksås (Asiatisk), vegansk
/dl
9.0 dl
0%
Ostronsås, vegansk
/dl
9.0 dl
0%
Vatten
/dl
5.0 dl
0%
Ris, jasmin
/kg
7.5 kg
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
Vitlök, mixad eller riven 1.0 kg
-
Lök, gul hackad 3.0 kg
-
Chili, Thai eller små Birds Eye, hackade eller mixade 100.0 stk
-
Thaibasilika, plockade från stjälken, grovt skuren 750.0 g
-
Rapsolja, till stekning 1.5 l
-
Fisksås (Asiatisk), vegansk 9.0 dl
-
Ostronsås, vegansk 9.0 dl
-
Vatten 5.0 dl
-
Ris, jasmin 7.5 kg
Förberedelser
-
Gör så här
- Hetta upp olja. Lägg i The Vegetarian Butcher NoMince och stek tills ”färsen” börjar få lite färg.
- Tillsätt chili, vitlök , lök och thaibasilika. Stek tills allt börjar få fin färg. Tillsätt fisksås, ostronsås och vatten.
- Servera med jasminris.