Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry

  • Stjälkselleri, tärnad 333.0 g
  • Sötpotatis 600.0 g
  • Pumpa, butternut tärnad 400.0 g
  • Morot, tärnad 400.0 g
  • Chili, röd 10.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 20.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Curry, Madras 15.0 g
  • Kummin malen 4.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 500.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 400.0 ml
  • Knorr Mat 15% Laktosfri 8 x 1 L 200.0 ml
  • Lök, schalotten 72.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Vatten 1.5 l
  • Lagerblad 1.0 st
  • Lime, färsk pressad 48.0 g
  • Paprika, grön strimlad 316.0 g
  • Paprika, gul strimlad 333.0 g
  • KNORR Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L Ersätts av 39026001 v34 2016 50.0 g
  • Linser, röda 160.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 18.0 g
  1. Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry

    1.Skär selleri i skivor, skala och tärna potatis, morötter och pumpa i 2x2 cm tärningar.

    2. Skala och hacka schalottenlök och vitlök fint, skär chilin i tunna skivor.

    3. Sautera grönsakerna tillsammans med schalottenlök, vitlök och chili i Milda Flytande margarin i 3 minuter vid moderat värme. Tillsätt Knorr Professional Ingefära puré, curry, kummin och linser och fräs ytterligare någon minut.

    4. Tillsätt Knorr Tomatino, kokosmjölk, Knorr Mat 15%, Knorr Grönsaksfond, vatten och lagerblad. Sjud alltsammans tills linser är mjuka.

    5. Justera smaken med limesaft och salt och tillsätt färsk hackad koriander.