Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry

  • Stjälkselleri, tärnad 333.0 g
  • Sötpotatis 600.0 g
  • Pumpa, butternut tärnad 400.0 g
  • Morot, tärnad 400.0 g
  • Chili, röd 10.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 20.0 g
  • Rapsolja 30.0 g
  • Curry, Madras 15.0 g
  • Kummin, stött 4.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 400.0 ml
  • Matlagningsgrädde 200.0 ml
  • Lök, schalotten 72.0 g
  • Vatten 15.0 g
  • Lagerblad 1.0 st
  • Lime, färsk pressad 48.0 g
  • Paprika, grön strimlad 316.0 g
  • Paprika, gul strimlad 333.0 g
  • Linser, röda 160.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 18.0 g
  1. Sydamerikansk grönsakssoppa med kokos och curry

    1.Skär selleri i skivor, skala och tärna potatis, morötter och pumpa i 2x2 cm tärningar.

    2. Skala och hacka schalottenlök och vitlök fint, skär chilin i tunna skivor.

    3. Sautera grönsakerna tillsammans med schalottenlök, vitlök och chili i olja i 3 minuter vid moderat värme. Tillsätt Knorr Professional Ingefära puré, curry, kummin och linser och fräs ytterligare någon minut.

    4. Tillsätt Knorr Tomatino, kokosmjölk, matlagningsgrädde, Knorr Grönsaksfond, vatten och lagerblad. Sjud alltsammans tills linser är mjuka.

    5. Justera smaken med limesaft och salt och tillsätt färsk hackad koriander.