Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tater tots

  • Vatten 1500.0 ml
  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 100.0 ml
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Lök, frystorkad 200.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 10.0 g
  • Ost, parmesan riven 300.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Ägg, hela 400.0 g
  • Panko, ströbröd 500.0 g
  • Svartpeppar, malen
  • Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg 360.0 g
  1. Tater tots

    • Häll vatten, Milda Såsbas och Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Vitlök i en bunke.
    • Tillsätt Knorr Potatismos, lök, Knorr Umami, parmesanost, salt och peppar och rör moset slätt och fint.
    • Forma en cirka 3 centimeter tjock korv av massan och skär ut 5 centimeter långa bitar.
    • Låt massan vila i kylen i ett par timmar och panera bitarna i ägg och panko/ströbröd.
    • Fritera bitarna gyllenbruna och servera dem ljumma och spröda med en god dipsås.