Ingredienser
Jordgubbarna
-
Jordgubbar 650.0 g
-
Socker 3.0 msk
Gör mandelcrumble
-
Vetemjöl 50.0 g
-
Socker 50.0 g
-
Kokos, riven 50.0 g
-
Mandelmjöl 50.0 g
-
Salt fint 2.0 g
-
Margarin 75.0 g
Inför servering
-
Yoghurt, turkisk 10% 150.0 g
-
Vaniljsocker 2.0 tsk
-
Socker, florsocker 1.0 msk
Förberedelser
-
Jordgubbarna
- Dela jordgubbarna och pudra med sockret, låt dra i minst 1 timma så att de saftar till sig.
-
Gör mandelcrumble
- Sätt ugnen på 160 grader.
- Blanda samtliga ingredienser till en smulig massa, häll upp på plåt.
- Baka av i ugn i 15 minuter. Ta ut och låt svalna. Förvara tort!
-
Inför servering
- Blanda Rama Visp 31%, yoghurt, vanilj och florsocker, vispa lätt fluffig!
- Vänd jordgubbarna med vispen och toppa med kaksmulor