Ingredienser
Malagache grönsakscurry
-
Rapsolja 50.0 g
-
Lök, tärnad 500.0 g
-
Gurkmeja 6.0 g
-
Timjan, torkad 3.0 g
-
Persilja, hackad 50.0 g
-
Morot, skalad skivad 500.0 g
-
Aubergine, i grova bitar 500.0 g
-
Champinjoner, delade 500.0 g
-
Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
-
Koriander, färsk hackad 50.0 g
-
Limejuice 40.0 ml
-
Salt 3.0 g
Förberedelser
-
Malagache grönsakscurry
- Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt gurkmeja, Knorr Professional Curry kryddpuré, lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Professional Ingefära kryddpuré. Låt fräsa tills löken mjuknat. Rör emellanåt.
- Tillsätt morot, aubergine och champinjon och fräs ordentligt.
- Tillsätt Knorr Tomatino, timjan, salt och persilja. Blanda väl och låt puttra i 15 minuter.
- Tillsätt cocosmjölk och låt koka 5 minuter till.
- Tillsätt koriander och smaka av med limejuice och salt.