Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Malagache grönsakscurry

  • Rapsolja 50.0 g
  • Lök, tärnad 500.0 g
  • Gurkmeja 6.0 g
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Timjan, torkad 3.0 g
  • Persilja, hackad 50.0 g
  • Morot, skalad skivad 500.0 g
  • Aubergine, i grova bitar 500.0 g
  • Champinjoner, delade 500.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 700.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
  • Koriander, färsk hackad 50.0 g
  • Limejuice 40.0 ml
  • Salt 3.0 g
  1. Malagache grönsakscurry

    • Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt gurkmeja, Knorr Professional Curry kryddpuré, lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Professional Ingefära kryddpuré. Låt fräsa tills löken mjuknat. Rör emellanåt.
    • Tillsätt morot, aubergine och champinjon och fräs ordentligt.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, timjan, salt och persilja. Blanda väl och låt puttra i 15 minuter.
    • Tillsätt cocosmjölk och låt koka 5 minuter till.
    • Tillsätt koriander och smaka av med limejuice och salt.