Malagache grönsakscurry
Spår av Indier som varit på besök i Madagaskar i historien. Kryddigt, mustigt och lite syrligt av limen.

Ingredienser
Malagache grönsakscurry
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Malagache grönsakscurry
Rapsolja
/g
50.0 g
0%
Lök, tärnad
/g
500.0 g
0%
Gurkmeja
/g
6.0 g
0%
Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
50.0 g
0%

Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
50.0 g
0%

Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
50.0 g
0%

Timjan, torkad
/g
3.0 g
0%
Persilja, hackad
/g
50.0 g
0%
Morot, skalad skivad
/g
500.0 g
0%
Aubergine, i grova bitar
/g
500.0 g
0%
Champinjoner, delade
/g
500.0 g
0%
Kokosmjölk, konserverad 24%
/l
1.0 l
0%
Koriander, färsk hackad
/g
50.0 g
0%
Limejuice
/ml
40.0 ml
0%
Salt
/g
3.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Malagache grönsakscurry
-
Rapsolja 50.0 g
-
Lök, tärnad 500.0 g
-
Gurkmeja 6.0 g
-
Timjan, torkad 3.0 g
-
Persilja, hackad 50.0 g
-
Morot, skalad skivad 500.0 g
-
Aubergine, i grova bitar 500.0 g
-
Champinjoner, delade 500.0 g
-
Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
-
Koriander, färsk hackad 50.0 g
-
Limejuice 40.0 ml
-
Salt 3.0 g
Förberedelser
-
Malagache grönsakscurry
- Hetta upp oljan i en kastrull och tillsätt gurkmeja, Knorr Professional Curry kryddpuré, lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Professional Ingefära kryddpuré. Låt fräsa tills löken mjuknat. Rör emellanåt.
- Tillsätt morot, aubergine och champinjon och fräs ordentligt.
- Tillsätt Knorr Tomatino, timjan, salt och persilja. Blanda väl och låt puttra i 15 minuter.
- Tillsätt cocosmjölk och låt koka 5 minuter till.
- Tillsätt koriander och smaka av med limejuice och salt.