Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Choklad och kaffeälskarens dröm, lätt att röra ihop och snabb att baka. Här dekorerad med Carte D'Or Professional Chokladmousse med smak av kaffe. Enkelt, gott och härligt dekadent!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Blanda HELLMANN´S Real Majonnäs med kallt kaffe, ägg och socker. Blanda och tillsätt övriga ingredienser, blanda väl.
    • Slå smeten i en smord, mjölad form (24 cm) och baka i ugn vid 175 grader i 21 minuter. Låt kakan svalna.
    • Vispa samman mjölk med expresso och Carte D'Or Professional Chokladmousse pulver. Vispa först på låg hastighet i 2 minuter och sedan på fulleffekt i 5 minuter tills moussen är fyllig och fast.
    • Toppa kakan med mousse och dekorera med kakao och flingsalt.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny