Kladdkaka med mocka & choklad
Choklad och kaffeälskarens dröm, lätt att röra ihop och snabb att baka. Här dekorerad med Carte D'Or Professional Chokladmousse med smak av kaffe. Enkelt, gott och härligt dekadent!

Ingredienser
Kladdkaka med mocka & choklad
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT**
/g
150.0 g
0%
Socker
/g
135.0 g
0%
Muscovadosocker, ljust
/g
135.0 g
0%
Ägg
/stk
1.0 stk
0%
Kaffe, starkt
/g
50.0 g
0%
Kakaopulver
/g
50.0 g
0%
Vetemjöl
/g
100.0 g
0%
Vaniljsocker
/g
10.0 g
0%
Salt
/tsk
0.5 tsk
0%
Choklad och kaffe topping:
/
0.0
0%
CARTE D'OR Chokladmousse 1 x 1,44 kg
/g
120.0 g
0%

Spannmål som innehåller gluten och produkter därav: *
Ägg och produkter därav: *
Mjölk
/dl
2.5 dl
0%
Expresso, Nescafé
/dg
0.0 dg
0%
Till decoration:
/
0.0
0%
Kakaopulver
/kg
0.0 kg
0%
Flingsalt
/g
0.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 150.0 g
-
Socker 135.0 g
-
Muscovadosocker, ljust 135.0 g
-
Ägg 1.0 stk
-
Kaffe, starkt 50.0 g
-
Kakaopulver 50.0 g
-
Vetemjöl 100.0 g
-
Vaniljsocker 10.0 g
-
Salt 0.5 tsk
-
Choklad och kaffe topping:
-
Mjölk 2.5 dl
-
Expresso, Nescafé
-
Till decoration:
-
Kakaopulver
-
Flingsalt
Förberedelser
-
Gör så här
- Blanda HELLMANN´S Real Majonnäs med kallt kaffe, ägg och socker. Blanda och tillsätt övriga ingredienser, blanda väl.
- Slå smeten i en smord, mjölad form (24 cm) och baka i ugn vid 175 grader i 21 minuter. Låt kakan svalna.
- Vispa samman mjölk med expresso och Carte D'Or Professional Chokladmousse pulver. Vispa först på låg hastighet i 2 minuter och sedan på fulleffekt i 5 minuter tills moussen är fyllig och fast.
- Toppa kakan med mousse och dekorera med kakao och flingsalt.