Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Wali wa Kukaanga – Kenyanskt stekt ris

  • Rapsolja 100.0 g
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Ärtor, gröna 250.0 g
  • Paprika, röd tärnad 500.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 250.0 g
  • Zucchini, i grova bitar 500.0 g
  • Ägg, färska 450.0 g
  • Ris, kokt 1.5 kg
  • Persilja, hackad 70.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  1. Wali wa Kukaanga – Kenyanskt stekt ris

    • Hetta upp oljan och fräs lök, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och Knorr Professional Curry kryddpuré.
    • Tillsätt grönsakerna och fräs någon minut. Tillsätt Knorr Tomatino och koka upp.
    • Tillsätt äggen och rör hela tiden till äggröra.
    • Tillsätt ris och persilja.