Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Broccoli pumpasallad

  • Broccoli 400.0 g
  • Pumpa, Butternut 800.0 g
  • Selleri, rot 300.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L - UTGÅTT v 20 2020 50.0 ml
  • Socker 100.0 g
  • Vatten 150.0 g
  • Grönkål 100.0 g
  • Matvete 400.0 g
  • Pumpakärnor 50.0 g

Dressing

  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 10.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 160.0 ml
  • Rapsolja 40.0 g
  1. Broccoli pumpasallad

    • Skär bort buketterna på broccolin och koka dessa. Hyvla stammen tunt.
    • Skala och skär pumpan i bitar och koka denna.
    • Skala och råriv rotsellerin. Koka en pickleslag på ättika, socker och vatten och häll över rotsellerin.
    • Plocka grönkålen i småbitar.
    • Koka matvetet enligt förpackningen.
    • Rosta pumpafröna.
  2. Dressing

    • Blanda MAILLE Senap Dijon Original, HELLMANN’S Citrus Vinaigrette och rapsolja.
    • Blanda dressingen med salladsingredienserna.