Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tryffelpasta

  • Pasta torkad pappardelle 10.0 g
  • Champinjoner, färska finhackad 500.0 g
  • Lök, gul finhackad 1.0 stk
  • Vitlök, klyfta 2.0 st
  • Olja, oliv 3.0 msk
  • Grädde eller gräddalternativ 1.0 l
  • Vatten 500.0 ml
  • Olja, tryffel 1.0 msk
  • Salt 2.0 tsk
  • Nymald svartpeppar

Vid servering

  • Tryffel sommar 200.0 g
  • Ost, parmesan 100.0 g
  • Äggulor, ekologiska 10.0 stk
  • Champinjoner, färska små 100.0 g
  1. Tryffelpasta

    • Koka pastan enligt anvisning. 
    • Skär champinjoner i bitar. Fräs på champinjoner och lök i olivoljan. 
    • Slå på grädde, vatten och Knorr Svampfond. Sjud i ca 15 minuter. 
    • Red av såsen med MAIZENA. 
    • Smaka av med salt, peppar och tryffelolja.
  2. Vid servering

    • Vänd upp pastan med såsen. 
    • Lägg upp i tio tallrikar, riv över parmesan, sommartryffel och placera en rå äggula i mitten.