Ingredienser
Tryffelpasta
-
Pasta torkad pappardelle 1.0 kg
-
Champinjoner, färska finhackad 500.0 g
-
Lök, gul finhackad 1.0 stk
-
Vitlök, klyfta 2.0 st
-
Olja, oliv 3.0 msk
-
Vatten 5.0 dl
-
Olja, tryffel 1.0 msk
-
Salt 2.0 tsk
-
Nymald svartpeppar
Vid servering
-
Tryffel sommar 20.0 g
-
Ost, parmesan 100.0 g
-
Äggulor, ekologiska 10.0 stk
-
Champinjoner, färska små 100.0 g
Förberedelser
-
Tryffelpasta
- Koka pastan enligt anvisning.
- Skär champinjoner i bitar. Fräs på champinjoner och lök i olivoljan.
- Slå på Rama Visp 31%, vatten och Knorr Svampfond. Sjud i ca 15 minuter.
- Red av såsen med MAIZENA.
- Smaka av med salt, peppar och tryffelolja.
-
Vid servering
- Vänd upp pastan med såsen.
- Lägg upp i tio tallrikar, riv över parmesan, sommartryffel och placera en rå äggula i mitten.