Ingredienser
Tryffelpasta med champinjoner och ekologiskt ägg
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Tryffelpasta
Pasta torkad pappardelle
/
10.0 g
0%
Champinjoner, färska finhackad
/g
500.0 g
0%
Lökpulver finhackad
/stk
1.0 stk
0%
Vitlök, klyfta
/st
2.0 st
0%
Olivolja
/msk
3.0 msk
0%
Cream 35% (whipping, etc.)
/l
1.0 l
0%
Vatten
/dl
500.0 ml
0%
Knorr Svampfond, koncentrerad (för glaze)
/msk
3.0 msk
0%
Olja, tryffel
/msk
1.0 msk
0%
Salt
/tsk
2.0 tsk
0%
Nymald svartpeppar
/st
0.0 st
0%
MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg
/msk
3.0 msk
0%
Vid servering
Tryffel sommar
/g
200.0 g
0%
Ost, parmesan
/kg
100.0 g
0%
Äggulor, ekologiska
/stk
10.0 stk
0%
Champinjoner, färska små
/g
100.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Tryffelpasta
-
Pasta torkad pappardelle 10 g
-
Champinjoner, färska finhackad 500 g
-
Lökpulver finhackad 1 stk
-
Vitlök, klyfta 2 st
-
Olivolja 3 msk
-
Cream 35% (whipping, etc.) 1 l
-
Vatten 500 ml
-
Olja, tryffel 1 msk
-
Salt 2 tsk
-
Nymald svartpeppar
Vid servering
-
Tryffel sommar 200 g
-
Ost, parmesan 100 g
-
Äggulor, ekologiska 10 stk
-
Champinjoner, färska små 100 g