Menu
+

Gör så här

  1. Gör så här

    • Skär fänkål, morot och lök i mindre bitar om ca 1 cm och skiva vitlöken tunt.
    • Fräs på grönsaker och kryddor i olivolja i ca 3 minuter. Tillsätt därefter tomatpurén och fräs ytterligare i 2-3 minuter.
    • Slå i vatten, fiskfond,hummerfond och saffranspasta. Tillsätt timjan och lagerblad. Låt småkoka ca 20 minuter.
    • Tärna tomater, lax och sej. Lägg tomat och fisk i en gryta och småkoka tills fisken är klar (ca 5 minuter). Lägg i räkorna. Smaka av med vinäger, salt och peppar.
    • Blanda färskost med senap, kryddpuré och lite nymald svartpeppar
    • Lägg upp soppan i tallrik. Forma färskosten till ett ägg. Garnera hela härligheten med lite plockad dill. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny