Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Dressing

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 200.0 ml
  • Chili, röd urkärnad hackad 30.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Salt(1) 6.0 g
  • Socker 8.0 g
  • Limejuice 100.0 g
  • Fisksås (Asiatisk) 60.0 g

Till salladen

  • Papaya, grön strimlad 1.0 kg
  • Brytbönor 300.0 g
  • Tomater, klyftor 60.0 g
  • Topping:
  • Koriander, färsk hackad 60.0 g
  • Mynta, blad 75.0 g
  • Jordnötter, rostade 100.0 g
  1. Dressing

    • MixaHELLMANN`S Citrus vinaigrette med chili, Knorr PROFESSIONAL kryddpuré, salt och socker till en blandning, lite finare än grov. Häll över blandningen i en stor skål och blanda i limesaft och fisksås.
  2. Till salladen

    • Vänd ner papayan, tomaterna och bönorna.
    • Strö över jordnötter, koriander och mynta före servering.