Ingredienser
Dressing
-
Chili, röd urkärnad hackad 30.0 g
-
Salt(1) 6.0 g
-
Socker 8.0 g
-
Limejuice 100.0 g
-
Fisksås (Asiatisk) 60.0 g
Till salladen
-
Papaya, grön strimlad 1.0 kg
-
Brytbönor 300.0 g
-
Tomater, klyftor 60.0 g
-
Topping:
-
Koriander, färsk hackad 60.0 g
-
Mynta, blad 75.0 g
-
Jordnötter, rostade 100.0 g
Förberedelser
-
Dressing
- MixaHELLMANN`S Citrus vinaigrette med chili, Knorr PROFESSIONAL kryddpuré, salt och socker till en blandning, lite finare än grov. Häll över blandningen i en stor skål och blanda i limesaft och fisksås.
-
Till salladen
- Vänd ner papayan, tomaterna och bönorna.
- Strö över jordnötter, koriander och mynta före servering.