Menu

Ingredienser

+

Metod

  • Fiskfilé av vit fisk 750.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Peppar, nymalen
  • Dill, hackad 20.0 g
  • Citron zest 2.0 g
  • Hellmann's PROFESSIONAL Majonnäs 50%, 1 x 5 L 250.0 g
  • Panko, ströbröd 100.0 g
  • Rapsolja, till stekning

Dessa fluffiga“fish cakes”är frasiga och klassiskt kryddade, nostalgi mat när den är som bäst! För en alternativ smaksättning prova att ersätta dill och citron zest med ingefära, citrongräs, chili, koriander och vårlök. Färsen kan också bakas som den är i GN bläck eller som terrin.

...

Förberedelser

  1. Metod

    • Blanda samtliga ingredienser utom panko och olja. Forma färsen till 10 biffar och vänd em i panko.
    • Stek biffarna krispiga och tills de får fin färg vid moderat värme. Servera med dansk remoulad och en fräsch grönsallad.
    • Asiatisk smak sättningsförslag: Ta bort dill och citronzest i receptet ovan och krydda med: 1 stjälk citrongräs, finhackad, 1 röd chili, finhackad, 20g färsk koriander, finhackad, 30g ingefära, färsk riven. 60g vårlök, fintskivad. Gott tillsammans med en asiatisk nudelsallad, lime och japansk soja.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny