Äppelcidervinäger och ingefära dryck
Äppelcidervinäger ökar kroppens insulinkänslighet och i kombination med ingefära får vår förbränning en extra skjuts. Ett alternativ till citronen här i receptet skulle kunna vara blodapelsin eller lime och som alternativa sötningsmedel smakar råsocker eller lönnsirap också gott. MAILLES Äppelcidervinäger är ekfatslagrad.

Ingredienser
Metod
-
Ingefära, färsk hackad 80.0 g
-
Vatten 35.0 l
-
Citron, juice färskpressad 1.0 l
-
Honung 700.0 ml
-
Is Och Citron Verbena
Förberedelser
-
Metod
- Koka upp 400 ml vatten med ingefära. Låt svalna.
- Blanda ingefäravatten, MAILLE Äppelcidervinäger med resterande vatten (ev kolsyrat vatten), smaka upp med honung och citron.
- Servera iskall med citronverbena.