Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Paprika, röd 2.0 stk
  • Olja, oliv 4.0 msk
  • Morötter, skalade 4.0 stk
  • Lök, gul 2.0 stk
  • Vitlöksklyftor 2.0 stk
  • Tomater 15.0 st
  • haricots verts 200.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 5.0 msk
  • Vatten 3.0 l
  • Risoni, pasta eller likvärdig 4.0 dl
  • Bönor, vita kokta stora 700.0 g
  • Persilja, färsk krusig 30.0 g
  • Oliver, svarta i bitar 100.0 g
  • Ost, parmesan riven 100.0 g
  • Salt och peppar
  1. Gör så här

    • Sätt ugnen på 250*C. Dela och kärna ur paprikan. Rosta den så att skalet blir riktigt svart. Låt svalna. Dra av skalet och skär paprikan i små bitar.
    • Värm olivoljan. Skär lök, morötter, haricots verts och tomaten i mindre bitar. Hacka vitlöken fint. Fräs på grönsakerna i olivoljan. Tillsätt tomatpuré och fräs en stund till.
    • Slå på vatten, grönsaksbuljongoch timjanpasta. Låt småkoka i ca 10–15 minuter. Tillsätt pastan och koka enligt anvisningar. Tillsätt bönor, rostad paprika och oliver. Låt koka i 2-3 minuter.
    • Smaka av med salt och svartpeppar.
    • Strö över persilja och parmesan. Servera med nybakat surdegsbröd.